در مورد چای سبز سینا و خواصش چه می دانید؟

در مورد چای سبز سینا و خواصش چه می دانید؟

 

دومین نوشیدنی پرمصرف در بسیاری از کشورهای دنیا چای  سینا است، منظوراز چای همان برگ گیاه کاملیا سیننسیس است و در سه دسته سبز، سیاه و اولانگ می­باشد. چای سبز به خاطر آنتی اکسیدان­ها و خواص درمانی فراوانش بیشتر مورد توجه قرار گرفته است حداقل چهار هزار سال پیش از خواص درمانی این گیاه به عنوان دارو در درمان بیماری های سردرد ، خونریزی، ناراحتی های گوارشی و افسردگی استفاده می کردند.

تصویر شماره۱

برای تولید چای سبز لاغری سینا معمولا برگ­های کوچکتر و جوانتر انتخاب می­شوند قسمت­های مفید چای سبز، غنچه ، برگ و ساقه آن می باشد. این چای در فرآیند تولید تخمیر نشده و با قرارگرفتن در برابر بخار هوای داغ درست می­شود در نتیجه خواص درمانی و مولکول­های مهم و اساسی بنام آنتی اکسیدان و یا پلی فنول­ها که مسئول بسیاری از فواید این چای هستند، حفظ می­شود اما چای سیاه تخمیر داده می­شود و به اندازه چای سبز سالم نیست و چای اولانگ نیمه تخمیر شده است.

تصویر شماره۲

خواص­های چای سبز برند دکتر سینا چیست ؟

استفاده از چای سبز به سه صورت دمنوش،قرص و یا پماد امکان پذیر است.

تصویر شماره۳

  • از چای سبز لاغری سینا برای افزایش هوشیاری، کاهش وزن و از خواص درمانی آن برای درمان اختلالات معده، تهوع، اسهال، سردرد، پوکی استخوان و تومورهای سرطانی استفاده می شود.
  • به علت وجود منبع غنی از پلی هنولز باعث کاهش خطرات مرگ در اثر بیماری قلبی می­شود.
  • کاهش احتمال ابتلاء به انواع بیماری­ها با منشاء باکتری و یا عفونت­های سخت و همچنین بیماری هایی نظیر سرطان، سکته، بیماری­های قلبی ـ عروقی و بیماری­های استخوانی
  • قادر به سم­زدایی کبد و همچنین از تجمع چربی در کبد جلوگیری میکند.
  • جبران استروژن در دوران یائسگی و جلوگیری از پوکی استخوان
  • بالا بردن قدرت فکری و تمرکز، پیشگیری از امراضی مثل آلزایمر، درمان التهاب ، درمان و پیشگیری از بیماری MS
  • جلوگیری از تاثیرات مخرب اشعه ماورا بنفش روی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری­های مختلف به ویژه بیماری­های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا ، اسهال و استفراغ و حساسیت­های فصل پاییز بخاطر وجود ویتامین C
  • از بین بردن باکتریهای نامناسب محوطه دهان، بوی بد دهان و تنفس بد بو
  • ال تیانین اسید آمینه ای است که خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد.
  • چای سبز دکتحاوی آنتی اکسیدان است، باعث ترمیم سلول های پوست و از بین بردن جوش های سرسیاه می شود. چند قاشق چایخوری از برگ های خشک چای سبز را خرد و به آن آب اضافه کنید سپس خمیر بدست آمده را روی جوش های سرسیاه بمالید و پس از چند دقیقه مالش واستراحت آن را با آب گرم بشویید.

تصویر شماره ۴

طرز تهیه

چای سبز را در ظرفی تیره و در محلی خشک و تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.چای سبز همانند دمنوش‌های دیگر بر روی حرارت مستقیم جوش آورده نمی­شود زیرا آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز به دمای بالاتر از ۸۰ درجه حساس بوده و خواص درمانی و مفید خود را از دست داده و بسیار تلخ و بدمزه می‌شود. ابتدا آب را جوشانده، سپس ۱۰ دقیقه صبر کرده تا دمای آب به ۸۰ درجه سانتیگراد برسد. سپس یک قاشق چایخوری چای سبز داخل فنجان ریخته و آب هشتاد درجه را به آن اضافه کرده و یک درپوش بر روی آن قرار بعد از ۵ تا ۸ دقیقه چای دم کشیده و آماده مصرف می‌باشد.

تصویر شماره۵

چای سبز کیسه ای را بعد از مصرف در بیاورید و وقتی سرد شد روی چشم کمپرس کنید که برای رفع خستگی چشم مفید است.

مضرات چای سبز

مصرف روزانه بیشتر از پنج فنجان چای سبز، زیاده روی محسوب شده و عوارض جانبی دارد.

جذب مواد معدنی همچون روی، آهن و کلسیم را به خاطر داشتن کافئین، کاهش می دهد . در افراد کم خون بهتر است مقداری آب لیمو به چای سبز اضافه کنید. اضافه کردن آب لیمو به آن، جذب آهن را افزایش می دهد و همچنین موجب افزایش خونریزی در افراد مبتلا به اختلالات خونریزی دهنده شود.

خانم های باردار، شیرده و افرادی که ناراحتی اعصاب دارند و آنهایی که ضربان قلبشان نامنظم است، بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنند.

زیاده روی در مصرف این چای می‌تواند باعث دفع زیاد آب از بدن و خشکی مدفوع و یبوست شود.

 

چای دکتر سینا اصل , قیمت چای دکتر سینا , چای سبز لاغری دکتر سینا , دمنوش گیاهی دکتر سینا , ترکیبات چای لاغری دکتر سیناچای سبز سینا , دکتر سینا ,

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *