تعیین فعالیت ترکیبات آنتی­اکسیدانی در چای سینا

تعیین فعالیت ترکیبات آنتی­اکسیدانی در چای سینا

در ۴۵ نمونه از چای­های مختلف تجاری در اسپانیا، ترکیبات آنتی­اکسیدانی در چای همچون کاتچین، گالیک اسید و سطوح کافئین ارزیابی‌شده است.
با استفاده از ETAAS و با عنوان روش تحلیلی، عناصر کروم، منگنز، سلنیوم و روی معدنی شده با
HNO­۳ و V2O5 مشخص شد.
در ترکیب عناصر چای دکتر سینا نیز تغییرات زیادی مشاهده‌شده است. دامنه این تغییرات برای ۴ عنصر یادشده به‌صورت زیر است:
۱) کروم  ۵۰٫۶ تا ۳۷۱٫۴ گرم بر نانوگرم
۲) منگنز ۷۶٫۱ تا ۹۸۷٫۶ گرم بر میکروگرم
۳) سلنیوم ۴۸٫۵ تا ۱۱۴٫۶ گرم بر نانوگرم
۴) روی ۵۶٫۳ تا ۷۸٫۶ گرم بر نانوگرم

تصویر ۱

همچنین در این آزمایش ۴ نوع کاتچین (از ترکیبات آنتی­اکسیدانی در چای) و کافئین به‌طور هم‌زمان با روش ساده و سریع HPLC با استفاده از یک آشکارساز حساس به نور مشخص شدند که نتایج را در مورد این ۴ نوع کاتچین در زیر مشاهده خواهید کرد:
۱) EGCG به‌صورت ۱٫۴ تا ۱۰۳٫۵ گرم بر میلی­گرم        ۲) EGC به‌صورت ۳٫۹ تا ۴۵٫۳ گرم بر میلی­گرم
۳) ECG به‌صورت ۰٫۲ تا ۴۵٫۶ گرم بر میلی­گرم             ۴) EC به‌صورت ۰٫۶ تا ۲۱٫۲ گرم بر میلی­گرم
این نتایج نشان داد که مقادیر کاتچین درون چای سبز سینا نسبت به چای اولانگ و چای­های تخمیر شده مثل چای سیاه و چای قرمز، بیشتر است.
سطوح کاتچین در چای با مکانیسم تخمیر، کاهش چشمگیر دارد.
نیز مقدار گالیک اسید به‌صورت ۰٫۰۳۹ تا ۶٫۷ گرم بر میلی­گرم بود که فرآیند تخمیر آن را به‌طور چشمگیری در چای­های سیاه افزایش داد (مقادیر متوسط ۱٫۵ -/+ ۳٫۹).
نیز مقادیر کافئین دارای تفاوتی بین ۷٫۵ تا ۸٫۶ گرم بر میلی­گرم در نمونه­های تجزیه‌وتحلیل شده متفاوت است و در چای سبز و اولانگ، کمترین مقدار آن مشاهده شدند.
این مطالعه برای ارزیابی ترکیبات آنتی­اکسیدانی در چای لاغری سینا انجام‌گرفته است و برای افرادی مفید است که علاقه­مند به نوشیدنی­ها هستند.

چای لاغری دکتر سینا اصل , قیمت چای سینا , چای سینا , دمنوش گیاهی لاغری دکتر سینا , چای سبز دکتر سینا اصل , چای دکتر سینا ,

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *